avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legal sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legal sau nu?

eu sint in concediu de crestere copil dar am vb cu colegele la lucru ca mai nou si la concediu medical luat sau la zilele se somaj tehnic se taie cite 1-3 zile de concediu de odihna in fctie de nr de zile de concediu medical luate, cica s ar fi modificat legislatia.....`as vrea sa stiu cit e de legal ce se face, si as mai avea o intrebare, daca concediul de crestere se considera vechime in munca?
Ultima modificare: Joi, 24 Decembrie 2009
vivi23ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:06, 26 Decembrie 2009
Pe durata suspendării pot continua să existe alte drepturi şi obligaţii ale părţilor decât prestarea muncii de către salariat şi a plăţii drepturilor de natură salarială de către angajator, dacă acestea sunt prevăzute prin legi speciale, prin contractul colectiv de muncă aplicabil, prin contracte individuale de muncă sau prin regulamente interne.
regulamentul intern il am acasa dar nu stipuleaza nimic de situatia concediului de crestere copil, prime etc...ramine doar sa astept intoarcerea la lucru
Daca in CCM si/sau Regulamentul intern nu sunt prevazute unele drepturi de care beneficiaza salariatii in cazul suspendarii CIM atunci naceste drepturi nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna aferent concediului pt. ingrijirea copilului aritim aritim Buna ziua, De curand am aflat de la o mamica care s- a intors la lucru dupa ce a stat 1 an acasa cu copilul in concediu de crestere a copilului ca ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna in timpul concediului prenatal pedro72 pedro72 Poate fi platit concediul de odihna neefectuat in timp ce salariatul este in concediu prenatal si urmeaza sa intre in concediu pentru cresterea si ingrijirea ... (vezi toată discuția)
Calcularea sporului de vechime naxy34 naxy34 lucrez din1992,am stat in concediu de maternitate 2 ani,am avut si concediu fara plata6 luni de zile.vreau sa-mi spuneti daca la calculul vechimii si a ... (vezi toată discuția)