eu sint in concediu de crestere copil dar am vb cu colegele la lucru ca mai nou si la concediu medical luat sau la zilele se somaj tehnic se taie cite 1-3 zile de concediu de odihna in fctie de nr de zile de concediu medical luate, cica s ar fi modificat legislatia.....`as vrea sa stiu cit e de legal ce se face, si as mai avea o intrebare, daca concediul de crestere se considera vechime in munca?
Pe durata suspendării pot continua să existe alte drepturi şi obligaţii ale părţilor decât prestarea muncii de către salariat şi a plăţii drepturilor de natură salarială de către angajator, dacă acestea sunt prevăzute prin legi speciale, prin contractul colectiv de muncă aplicabil, prin contracte individuale de muncă sau prin regulamente interne.
regulamentul intern il am acasa dar nu stipuleaza nimic de situatia concediului de crestere copil, prime etc...ramine doar sa astept intoarcerea la lucru
Daca in CCM si/sau Regulamentul intern nu sunt prevazute unele drepturi de care beneficiaza salariatii in cazul suspendarii CIM atunci naceste drepturi nu exista.