avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurat sau nu la o întrerupere a CIM de peste 1 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurat sau nu la o întrerupere a CIM de peste 1 lună?

Asigurat sau nu la o întrerupere a CIM de peste 1 lună?
Situația concretă:
- CIM-ul anterior s-a încheiat la data de 05.10.2020;
- Spitalizare în perioada 15-31.10.2020;
- Următorul CIM va fi semnat la data de 16.11.2020.
Va plăti pentru spitalizare sau nu? La ieșirea din spital nu i-a fost prezentată nici o factură/decont.
Statutul la verificare asigurat este: asigurat.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2020
Marcy79, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 3 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va plati spitalizarea ... calitatea de asigurat pentru persoanele care au avut calitatea de salariat inceteaza in termen de 3 luni de la data încetării raporturilor de muncă/serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas intrerupere activitate coco2 coco2 Buna ziua, dacă am o întrerupere de activitate de 2 Saptamani (Imi schimb locul de muncă) trebuie sa plătesc contribuția pentru perioada în care nu sunt ... (vezi toată discuția)
Incepand cu 01.10.2025 nu voi mai avea loc de munca. ... AnnaMNe AnnaMNe Bună ziua! Incepand cu 01.10.2025 nu voi mai avea loc de munca. Am găsit informații cum ca voi fi asigurată încă 3 luni după încetarea CIM, dar nimic ... (vezi toată discuția)
Spitalizare de urgenta in alta tara - solicit compensatie! buna ... AlinaHH86 AlinaHH86 Spitalizare de urgenta in alta tara - Doresc compensatie Buna ziua! In urma cu un an, am suferit o problema medicala aflandu-ma intr-o tara UE. A fost o ... (vezi toată discuția)