avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,dezmembrare teren...vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,dezmembrare teren...vanzare

Buna ziua,detin un teren intravilan ,in urma cu 2 luni am fost contactat de primarul din localitatea in care este situat terenul ,aratandumi o schita despre un viitor sens giratoriu care vor sa il faca ,terenul fiind situat la E85 au nevoie de 7 m din 600m2 pe care ii detin,am fost de acord sa le ofer 7 m2 toate costurile urmand sa le suporte primaria ,respectiv dezmembrare si taxe notariale.Doar ca nu stiu din ce motiv inca nu au rezolvat cu dezmembrarea (eu inca nu am fost chemat sa semnez nator)
Intre timp eu am gasit cumparator si as vrea sa stiu daca pot sa vand avand in vedere ca nu am semnat nimic inca.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Calculul impozitului pe terenuri. vdingo11 vdingo11 Buna ziua. Deoarece nu ma pricep la modul de calcul al impozitului pe cladiri si pamant luam de bun ce plateam in fiecare an. Anul acesta am avut o supriza ... (vezi toată discuția)
Teren pierdut la trecerea din intravilan in extravilan GIORGIANB GIORGIANB Am un teren de 870 mp extravilan care a trecut in intravilan la cererea unor vecini si a fostului proprietar ( nu mai era proprietar din 2007 iar cererea de ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren manuelah manuelah va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...la sfarsitul lunii februarie am mers la notar sa fac succesiunea dupa tatal meu decedat, pentru o casa la tara si ... (vezi toată discuția)