avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt arestat preventiv.Sunt citat la data de....pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt arestat preventiv.Sunt citat la data de....pentru schimbarea ...

Sunt arestat preventiv.Sunt citat la data de....pentru schimbarea masurii preventive.Ce se va judeca .atunci? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mincu66 , utilizator 23:41, 4 Noiembrie 2020
Nu puteti fi citat pentru ”schimbarea” masurii preventive. Puteti fi citat pentru verificarea masurii, caz in care se va solutiona mentinerea/prelungirea/revocarea/inlocuirea masurii preventive. Daca nu ati facut nicio cerere referitoare la masura preventiva si din calculele dvs. ar expira in jurul termenului pentru care ati fost citat arestul preventiv, atunci se va discuta mentinerea/prelungirea acestuia, din oficiu, conform Cpc.
Multumesc pentru raspuns dar situația este următoarea:Sunt arestat preventiv de 3 luni timp in care am am fost citat de mai multe ori pentru verificarea măsurii de 2 ori am facut contestație pentru a mi se schimba măsură dar nu mi s-a aprobat Ultima oară pe 29.10.2020. Tot pe 29.1O.2020 apare ultima modificare și sunt citat pe 10 .11 2020 pentru înlocuirea măsurii preventive art.242 NCPP și nu stiu ce sar putea hotari
Multumesc!
Madalina Pascu a scris:

Nu puteti fi citat pentru ”schimbarea” masurii preventive. Puteti fi citat pentru verificarea masurii, caz in care se va solutiona mentinerea/prelungirea/revocarea/inlocuirea masurii preventive. Daca nu ati facut nicio cerere referitoare la masura preventiva si din calculele dvs. ar expira in jurul termenului pentru care ati fost citat arestul preventiv, atunci se va discuta mentinerea/prelungirea acestuia, din oficiu, conform Cpc.

Pe 29 10.2020 s-a hotărît menținerea arestului preventiv iar eu nu am mai facut contestație Multumesc!

Mincu66 a scris:

Multumesc pentru raspuns dar situația este următoarea:Sunt arestat preventiv de 3 luni timp in care am am fost citat de mai multe ori pentru verificarea măsurii de 2 ori am facut contestație pentru a mi se schimba măsură dar nu mi s-a aprobat Ultima oară pe 29.10.2020. Tot pe 29.1O.2020 apare ultima modificare și sunt citat pe 10 .11 2020 pentru înlocuirea măsurii preventive art.242 NCPP și nu stiu ce sar putea hotari
Multumesc!
Madalina Pascu a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea sau revocarea unei masuri preventive din oficiu in procedura de camera preliminara Gabriel20 Gabriel20 Buna ziua. In cazul in care, judecatorul de camera preliminara, cu ocazia verificarii legalitatii administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara jonnycage jonnycage Buna ziua, daca in ncpp spune ca termenul maxim de camera preliminara este de 60 de zile, ce se intampla sau ce este de facut daca am trecut cu mai bine de 30 ... (vezi toată discuția)
Talharie, arest preventiv catalin19975 catalin19975 Am baiatul retinut de pe data de 17.10.2014 pentru ca smuls un lantic de la gatul unei persoane este incadrat la talharie.Sau urmat caile juridice ,sa emis ... (vezi toată discuția)