avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conform Legii 203/2020, art II, se pot organiza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conform Legii 203/2020, art II, se pot organiza concursuri in ...

Conform Legii 203/2020, art II, se pot organiza concursuri in institutiile enumerate pentru orice post sau doar pentru posturile din structurile cu sau fara personalitate juridica din cadrul acestor institutii care deruleaza programe cu finantare din fonduri nerambursabile europene si nationale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 4 Noiembrie 2020
Concursul se organizeaza pentru posturile din structurile cu sau fără personalitate juridică care derulează programe cu finanțare din fonduri nerambursabile, europene și naționale, ..... Altfel spus, posturile care au ca atributii activitatea in cadrul acestor programe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Potrivit art. ii din legea nr. 203/2020, "prin derogare de la ... dana manea dana manea Potrivit art. II din Legea nr. 203/2020, \"Prin derogare de la dispoziţiile art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea ... (vezi toată discuția)
Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog suntem institutie publica, personalitate juridica, ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog suntem institutie publica, personalitate juridica, personal contractual in subordinea DGASPC, intrebarea este daca pe durata stării de ... (vezi toată discuția)