Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la ...

Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la libra bank. In 2014 am fost executata silit ptr. suma de 61282 ron. In 2016 mi-a fost vandut apartamentul ptr.suma de 69000 ron. In 2018 m-am angajat cu carte de munca si am fost instiintata la locul de munca de catre executor ca mai am de platit o restanta de 24000 ron. Luna trecuta cand mai avean de platit 149 de ron am fost iar instiintata ca sa facut reevaluarea la banca si mai am de platit inca 78000 ron. Va rog sa imi spuneti cui ma pot adresa deoarece sunt disperata. Multumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa apelati de mult la un avocat pt a contesta executarile silite in momentul in care acestea au fost incepute.Cu banii platiti pana acum angajați o armată de avocați care sa se ocupe de problema dvs.Mergeti acum desi e foarte târziu pt o consultație pt a vedea ce variante mai exista.
Va multumesc ptr. raspuns,dar daca aveam bani probabil nu se ajungea la executarea apartamentului.Eu sunt o femeie singura,am o fata la liceu,stau cu chirie si traiesc de pe o zi pe alta cu salariul minim pe economie. De aceea nu mi-as permite un avocat nici acum.
Am uitat sa precizez ca mai am o poprire pe salariu ptr.restantele la intretinere de la apartamentul luat de banca.
De aceea v-as ruga daca puteti sa imi spuneti cui ma pot adresa ptr.aceasta problema. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
georgetastancu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dna cand aud afirmatiile astea cu nu am bani/nu imi permit av imi.vine sa ma iau cu mâinile de cap.Ati intrebat dvs un avocat ce onorariu are si nu v-ati permis să îl angajați?.Pt câteva sute de lei cat ar fi costat o consultatie v-a fost mai usor sa pierdeți un imobil?Nu aveti ce sa faceti decât sa contestati executarea silită în instanta daca bineinteles mai sunteti in termen.
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai.instanta de judecata este în măsură să verifice legalitatea măsurilor dispuse de executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită.Din.pacate nu aveti alta posibilitate..
Imi pare foarte rau ca v-am suparat,dar cred ca am fost inteleasa gresit, Nici prin cap nu mi-a trecut sa mai contest acum executarea apartamentului deoarece am facut-o atunci,avand av.din oficiu si era prea tarziu.Problema mea erau penalitatile bancii care au crescut iar la 78000,dupa executarea apart.si restanta platita. Bancile chiar nu sunt controlate de nimeni? Am vrut sa fac o sesizare la Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor București,dar vazand recenziile proaste am apelat la sfatul d-voastra.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Retragere avocat reclamanti proces de granituire eloise923 eloise923 Am intentat un proces de granituire, din actele preliminare ale vecinului rezulta clar ca ne-a acaparat din teren, procesul are prima infatisare ... (vezi toată discuția)