Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la ...

Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la libra bank. In 2014 am fost executata silit ptr. suma de 61282 ron. In 2016 mi-a fost vandut apartamentul ptr.suma de 69000 ron. In 2018 m-am angajat cu carte de munca si am fost instiintata la locul de munca de catre executor ca mai am de platit o restanta de 24000 ron. Luna trecuta cand mai avean de platit 149 de ron am fost iar instiintata ca sa facut reevaluarea la banca si mai am de platit inca 78000 ron. Va rog sa imi spuneti cui ma pot adresa deoarece sunt disperata. Multumesc anticipat!
D-le avocat Ionut Niculescu.....este prima oara cand raspunsul unui avocat pe acest Site ( un site extraordinar !!! de bun!!!) ma face sa ma iau cu mainile de cap!!! Dvs credeti ca muritorii de rand nu stiu cat costa un avocat??!!! Si copiii de gradinita stiu ca un avocat (bun) costa foarte mult si ca 50 % din populatia Romaniei nu si-l permite!!
Nu ma intereseaza prea mult opinia dvs dar va anunt ca exista o inflatie de avocati pe piata ,, av pt toate buzunarele de la av pentru afaceri de milioane de euro pana la avocati care rreprezinta batranele amendate pt ca vand leustean. In situatia in care sunt zeci de mii de Cazuri de cetateni pacaliti la incheierea tranzactiilor imobiliare sau cu auto pt faptul ca nu s,au indurat sa achite o consultatie unui av inseamna ca merita economia facuta
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Retragere avocat reclamanti proces de granituire eloise923 eloise923 Am intentat un proces de granituire, din actele preliminare ale vecinului rezulta clar ca ne-a acaparat din teren, procesul are prima infatisare ... (vezi toată discuția)