avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la ...

Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la libra bank. In 2014 am fost executata silit ptr. suma de 61282 ron. In 2016 mi-a fost vandut apartamentul ptr.suma de 69000 ron. In 2018 m-am angajat cu carte de munca si am fost instiintata la locul de munca de catre executor ca mai am de platit o restanta de 24000 ron. Luna trecuta cand mai avean de platit 149 de ron am fost iar instiintata ca sa facut reevaluarea la banca si mai am de platit inca 78000 ron. Va rog sa imi spuneti cui ma pot adresa deoarece sunt disperata. Multumesc anticipat!
D-le avocat Ionut Niculescu.....este prima oara cand raspunsul unui avocat pe acest Site ( un site extraordinar !!! de bun!!!) ma face sa ma iau cu mainile de cap!!! Dvs credeti ca muritorii de rand nu stiu cat costa un avocat??!!! Si copiii de gradinita stiu ca un avocat (bun) costa foarte mult si ca 50 % din populatia Romaniei nu si-l permite!!
Nu ma intereseaza prea mult opinia dvs dar va anunt ca exista o inflatie de avocati pe piata ,, av pt toate buzunarele de la av pentru afaceri de milioane de euro pana la avocati care rreprezinta batranele amendate pt ca vand leustean. In situatia in care sunt zeci de mii de Cazuri de cetateni pacaliti la incheierea tranzactiilor imobiliare sau cu auto pt faptul ca nu s,au indurat sa achite o consultatie unui av inseamna ca merita economia facuta
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire despre un imprumut paulica_67 paulica_67 In 2015,am luat un imprumut de la Provident in valoare de 2500 ron .am achitat 800 lei.in 2018 m a sunat un executor judecatoresc si mi a spus ca am de plata ... (vezi toată discuția)
Am văzut o mărturie minunată a cristianei pe o pagină de ... Maria loana Maria loana Am văzut o mărturie minunată a Cristianei pe o pagină de reconciliere despre faptele bune ale Dr. DAWN. Nu am crezut niciodată, pentru că nu auzisem ... (vezi toată discuția)
Pare o intrebare stupida dar este realitatea. de cand lumea si ... Aureliu1969 Aureliu1969 Pare o intrebare stupida dar este realitatea. De cand lumea si pamantul cand cumperi ceva sa esti dator si platesti ai si factura totul e OK,.... dar in ... (vezi toată discuția)