avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sunt in proces de divort cu sotia/fosta , ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sunt in proces de divort cu sotia/fosta , ea este ...

Buna ziua,
Sunt in proces de divort cu sotia/fosta , ea este plecata la parinti impreuna cu baietelul de 2 ani. Pe toata aceasta perioada ea imi interzice sa imi vad copilul sau imi aduce diferite scuze.
Cum pot proceda in aceasta situatie?
Mentionez ca nu au fost acte de violenta asupra copilului ci motivele reale al acestui divort, intentat de ea, sunt reprosurile si neintelegerea.(lasand la o parte declaratia ei in care a scris doar baliverne), fara dovezi legale: ordin de protectie , restrictie , interventia politiei, plangeri penale etc.
Multumesc anticipat
O zi placuta
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
r3mix, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:06, 5 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti cere in instanta pe calea ordonantei presedentiale sa vi se permita sa aveti legaturi personale cu minorul-program de vizita sau chiar incredintarea acestuia pana la finalizarea dosarului de divort si stabilirea incredintarii definitive a minorului catre unul din parinti.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Cand pot face asta , la prima infatisare ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricand daca cererea de divort are numar de dosar deja. Nu trebuie sa asteptati primul termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedentiala pt. vizitare minor taticul taticul In conditiile in care am fost nevoit sa incep divortul, si am avut prima infatisare, vreau sa intreb daca este oportun sa cer ordonanta presedentiala ... (vezi toată discuția)
Copii mei cristi ionescu cristi ionescu suntem casatoriti inca si sotia nu mai locuieste cu mine a luat cu ea si pe cei doi copi in virsta de 5 ani baietelul si fetita 3 ani si nu ma mai lasa sa i ... (vezi toată discuția)
Proces de divort-situatie copii tudosoiu tudosoiu Buna seara, sunt in proces de divort cu sotul meu. El a parasit casa bun comun si locuieste la parintii lui. Avem doi copii minori (fetita de 4ani si baietelul ... (vezi toată discuția)