Cu schimbarea buletinului este cam greu din cauza unor probleme de familie nu am toate actele necesare, de aceea intreb acum ca sa pregatesc din timp demersurile legale!
va puteti face carte de identitate provizorie pana cand aveti toate actele.
Dar nu sun la politie pentru cearta cu postarita ci pentru a constata retinerea drepturilor banesti in mod ilegal, se comite o infractiune eu sun la 112 pt ca e o urgenta am nevoie de banii aia iar agentii constatatori vor constata incalcarea legii de catre diriginta!
Cu alte cuvinte, sunați la 112 doar dacă simțiți că muriți pentru că nu vă dă pensia. Altfel nu.
Insist cu asta pentru că văd că vă e greu să vă răzgândiți.
Potrivit legii, alertarea falsă este utilizarea intenţionată, nejustificată, a numărului 112Apelul meu va fi justificat!
Dacă sunați la 112 și nu vi se răspunde imediat, înseamnă că toți operatorii sunt angajați în procesarea altor apeluri de urgență. Nu închideți! Operatorii 112 răspund la toate apelurile cât de repede posibil, în ordinea intrării lor în sistem. Dacă închideți și sunați din nou vă pierdeți prioritatea!
Dar nu sun la politie pentru cearta cu postarita ci pentru a constata retinerea drepturilor banesti in mod ilegal, se comite o infractiune eu sun la 112 pt ca e o urgenta am nevoie de banii aia iar agentii constatatori vor constata incalcarea legii de catre diriginta! Aceasta constatare ma va ajuta si in instanta!
Nu poate fi considerat prejudiciu faptul ca imi sunt retinuti in mod ilegal banii, nu sufar un prejudiciu financiar? Eu zic ca prejudiciul este cel putin moral! (Vorbesc pt data viitoare daca nu mai imi da banii!)
~ final discuție ~