avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna dimineata Am si eu o intrebare . Sunt in somaj si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna dimineata Am si eu o intrebare . Sunt in somaj si am beneficiat ...

Buna dimineata
Am si eu o intrebare .
Sunt in somaj si am beneficiat si de cele 3 luni date de guvern si il termin exact pe 4 ianuarie 2021 ce posibilitati am daca rămân fără venit si in conditiile de fata de criza a pandemie nu gasesc loc de munca sau se instaurează starea de urgență.
Exista vreo lege de care pot beneficia sa am o susținere financiară minima de existenta??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 7 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 416/2001 privind venitul minim garantat
[ link extern ]

Ajutor social
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug nr. 124/2011 pentru modificarea si completarea unor acte normative care reglementeaza acordarea de beneficii de asistenta sociala si hg nr. 57/2012 Gabriela  Pintea Gabriela Pintea In Monitorul Oficial, Partea I, nr. 938, din 30 decembrie 2011 a fost publicata Ordonanata de urgenta a Guvernului nr. 124/2011 pentru modificarea si ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de un venit Pana catalin Pana catalin Dacă am ieșit din șomaj si am vârsta de 57 ani ce trebuie sa fac ca sa beneficiez in continuare de un venit lunar, dacă in cazul ca nu găsesc de munca. (vezi toată discuția)
Buna ziua, o persoana care are are varsta de pensionare dar nu ... Laura988 Laura988 Buna ziua, o persoana care are are varsta de pensionare dar nu are vechime suficienta pe cartea de munca, ce venit poate avea pentru a se sustine , momentan nu ... (vezi toată discuția)