ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 olimpiav22	                   

Apartamentul meu este la parter..Baia mea este sub baia vecinului de la etajul 1. Acesta are defectiuni la instalația sanitara din baie și infiltratiile de ... (vezi toată discuția)
	                    olimpiav22	                   

Apartamentul meu este la parter..Baia mea este sub baia vecinului de la etajul 1. Acesta are defectiuni la instalația sanitara din baie și infiltratiile de ... (vezi toată discuția)

lucyfer	                   

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Vecinii care locuiesc deasupra mea au inchiriat locuinta si au plecat din tara. In aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    lucyfer	                   

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Vecinii care locuiesc deasupra mea au inchiriat locuinta si au plecat din tara. In aceasta ... (vezi toată discuția)

Lavinia L	                   

Buna ziua! 
Sunt in situatia in care unul din vecinii de sus ma inunda in baie de mai mult de 3 luni. Deja si faianta incepe sa cada, sa nu vorbim despre ... (vezi toată discuția)
	                    Lavinia L	                   

Buna ziua! 
Sunt in situatia in care unul din vecinii de sus ma inunda in baie de mai mult de 3 luni. Deja si faianta incepe sa cada, sa nu vorbim despre ... (vezi toată discuția)