avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... As vrea sa stiu daca pot plati indemnizatia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

As vrea sa stiu daca pot plati indemnizatia de carantina unui ...

As vrea sa stiu daca pot plati indemnizatia de carantina unui salariat care are concediu medical (cod indemnizatie "carantina") dar a fost prezent la serviciu.
Ar fi si alte implicatii?
Multumiri!
Cel mai recent răspuns: miana88 , utilizator 09:57, 9 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Stiu asta, dar eu sunt angajator, omul a fost la serviciu 2 zile in perioada de carantina.....pot sa nu ii platesc zilele lucrate? (e treaba lui daca face fapte penale sau nu) Eu am aflat la sfarsitul perioadei de carantina de certificatul sau.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
miana88, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere cic cu concediu de carantinare (covid-19) Cri I. Cri I. Suprapunere CIC cu concediu de carantinare (covid-19) Bună ziua, Mă aflu într-o situație \"absolut specială\", după cum au intitulat-o angajații ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 ... juridic dana juridic dana Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 m-am aflat in izolare, avand decizie eliberata de DSP in acest sens. Pana in prezent nu mi ... (vezi toată discuția)
Termenul limita de depunere al concediului medical la angajator Ianuaria Ianuaria Buna ziua, Avand in vedere ca de ieri, 27.05.2013 sunt in concediu medical pe o perioada de 5 zile, respectiv pana in 31.05.2013, va rog sa imi spuneti cand ... (vezi toată discuția)