avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am primit pedeapsa pentru conducerea sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am primit pedeapsa pentru conducerea sub influența alcoolului ...

Daca am primit pedeapsa pentru conducerea sub influența alcoolului un an închisoare cu anularea executării pedepsei și doi ani supraveghere în care am 70 zile munca in folosul comunității și cheltueli de judecată 1050 lei cum pot recupera permisul hotărârea devine definitiva in zece zile am derept de recurs cum trebuie sa procedez.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: Ciprian123oslobanu , utilizator 09:12, 9 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In temeiul art.396 aln.(1)și(2) cod procedură penală raportat ... Ciprian123oslobanu Ciprian123oslobanu In temeiul art.396 aln.(1)și(2) cod procedură penală raportat la art.375 cod procedură penală condamna inculpatul occ.pentru săvârșirea infracțiuni de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis tirsu tirsu am fost condamnat 5 luni cu suspendare ptr conducerea autovehicolului sub influenta bauturilor alcoolice, prin hotararea definitiva si irevocabila din data de ... (vezi toată discuția)
Ștergerea unor infracțiuni din cazier Dan7912 Dan7912 In situația in care se dispune anularea permisului de conducere pt. conducerea autoturismului sub influența alcoolului, fapta respectiva va apărea pentru ... (vezi toată discuția)