avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In temeiul art.396 aln.(1)și(2) cod procedură ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In temeiul art.396 aln.(1)și(2) cod procedură penală raportat ...

In temeiul art.396 aln.(1)și(2) cod procedură penală raportat la art.375 cod procedură penală condamna inculpatul occ.pentru săvârșirea infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului faptă prevăzută de art.336 aln.1din cod penal la un an închisoare în temeiul art.91 aln.(1) cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere aplicate inculpatului pentru un termen de supraveghere stabilit în condițiile art.92 aln.(1)și (2)cod penal de 2 ani de la data rămânerii definitive hotărârii atrage atenția inculpatului asupra dispozițiilor art.96 cod penal în temeiul art.91 aln.(4) cod penal în baza art.93 aln.1 cod penal ...70 zile in folosul comunității 1050 lei cheltueli urmărire penală .cu drept de recurs în zece zile ce pot face pentru a-mi recupera permisul sau daca e de rău ar trebui sa fac recurs va rog datimi un răspuns pentru a avea timp până nu rămâne definitivă
Cel mai recent răspuns: Ciprian123oslobanu , utilizator 08:22, 10 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am următoarea nelămurire , in document nu este spus ... Catalin Pluteanu Catalin Pluteanu Buna ziua! Am următoarea nelămurire , in document nu este spus nimic de permis , mi se suspenda, anulează sau primesc permisul inapoi ? Va mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Interpretare decizie. am dreptul sa conduc? Hodor11 Hodor11 Buna ziua, Am primit astazi sentinta intr-un proces pentru conducerea unui autovehicul in stare de ebrietate. La mentiunile legate de articolul 66 nu regasesc ... (vezi toată discuția)
Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)