avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refacere hidroizolatie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refacere hidroizolatie bloc

Buna ziua,

As dori un pret estimativ de referinta pentru cei ce au executat recent o lucrare si o recomandare de firma serioasa (Bucuresti) pentru:
- refacere hidroizolatie terasa bloc
- degajat pietris, decoperare, 2 straturi noi carton
- garantie > 10 ani.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
MrCod, utilizator
Cel mai recent răspuns: MrCod , utilizator 10:11, 10 Noiembrie 2020
Este hazardat a evalua c/v hidroizolatie terasa necirculabila,in conditiile in care nu ati precizat nici suprafata acesteia si nici materialele care va satisfac bugetul;
Pretul este conditionat in mare masura de valoarea si calitatea materialelor utilizate
Suprafata conteaza mai putin, ei oricum socotesc la mp. In acest caz este vorba de > 200mp. Materialele depind de la firma la firma, dar daca e profesionist trebuie sa vina cu macar 3 solutii tehnice la preturi diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terasa bloc stela chelner stela chelner Buna ziua, va rog ,care ar fi un pret mediu /mp de hidroizolatie facuta in 2016? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa si administratia Mihai SG Mihai SG Buna Ziua, Au fost probleme cu terasa si acum, dupa reparatie, sunt si mai multe. Conditiile in care se intampla toate astea sunt urmatoarele: 1) ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa bloc simoponea simoponea Buna ziua! Daca a facut in aceasta toamna cineva reparatia la terasa blocului, as dori sa stiu cat este mp Multam! Simona (vezi toată discuția)