avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, ce se mai poate face intr un proces civil, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, ce se mai poate face intr un proces civil, daca astept ...

Buna seara, ce se mai poate face intr un proces civil, daca astept sa dea motivarea recursului de mai bine de un an de zile, si daca incepand cu fondul si pana la recurs am fost total nedraptatita iar judecata nu a fost una corecta( nu ai cum, sa ii faci discernamantul unei persoane decedate de mai bine de 3 ani ca judecator , aceasta fiind doar o mica parte din tot ce au “judecat” acestia). Exista si o plangere penala care ‘zace’ pe la sectia de politie de mai bine de 2 ani. Ce pot face,unde ma mai pot adresa? La CSM exista vreo speranta ? Orice parere imi poate folosi!!! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kardu , utilizator 21:19, 10 Noiembrie 2020
Puteati suspenda fosarul civil cu un avocat bun.ce se poate acum face nu vi se poate spune decât analizandu-se actele și dosarul.
Nu stiu ce inseamna avocat bun, ultimii care m au reprezentat au fost de la Musat . Sincer nimeni nu a facut mai nimic, si daca au vrut sa faca a fost respins tot de la fond la recurs. Eu am o problema cu cei care au judecat, acolo este problema mare.

Antoanela Geaman a scris:

Puteati suspenda fosarul civil cu un avocat bun.ce se poate acum face nu vi se poate spune decât analizandu-se actele și dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz grav judecator aidu aidu Va rog foarte mult sa ma ajutati, deoarece situatia mea este disperata! Judecatoarea mi-a masacrat probatoriul. Mi-a cenzurat toate intrebarile pe care urma ... (vezi toată discuția)
Apel castigat fara achitare taxa timbru - se poate anula? kyrrdan kyrrdan Buna, Am introdus actiune in pretentii, am achitat taxa de circa 50 milioane vechi si am castigat. Parata a facut apel, nu m-am prezentat datorita vremii ... (vezi toată discuția)
Refuz acord iesire copil minor din tara ContSters81546 ContSters81546 Buna ziua, Sunt in proces de divort (apel), iar pana la pronuntarea definitiva si irevocabila am introdus cerere de ordonanta presedentiala in care am ... (vezi toată discuția)