avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna seara. am achizitionar recent un apartament la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna seara. am achizitionar recent un apartament la parter. in ...

buna seara. am achizitionar recent un apartament la parter. in ce conditii as putea construi un balcon?
ma ajuta cu ceva contractul de comodat pe care il am cu ong-ul pe care il conduc?/
multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:21, 11 Noiembrie 2020
Va trebuie autorizație.
Pentru contractul de comodat puteti alege unul dintre avocatii din lista sa va ajute.
Interesul dv de a construi balcon reprezinta in fapt modificarea aspectului exterior al imobilului de locuit in comun
L nr 196/2018 prevede obligatia proprietarilor de a nu schimba destinatia si aspectul partii comune condominiu fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari
Proprietarul apartamentului este persoana fizica astfel ca daca nu exista inresgitrat sediu social sau lucrativ in acel apartament contractul de comodat cu ong nu va este de folos
Este necesar sa realizati proiect tehnic,sa solicitati autorizatie de constructie si certificat d eurbanism
Copii ale acestor documente urmeaza sa le depuneti la asociatia de proprietari in vederea consemnarii in cartea tehnica a constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere balcon Oana Adina Oana Adina Bună ziua. Am o nelămurire. Îmi trebuie autorizație de construcție în cazul în care doresc sa închid fațada balconului din termopan? Locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Amenajare balcon Alexunder111 Alexunder111 Buna ziua.Balconul apartamentului meu este deschis(este delimitat doar de o balustrada de fier inalta de 1M) Langa acea balustrada doresc sa construiesc un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cautam sa inchidem balconul apartamentului in care ... Clarify11201 Clarify11201 Buna ziua, Cautam sa inchidem balconul apartamentului in care locuim si ne-ar fi de mare ajutor un sfat. Contextul este urmatorul: - Apartamentul nostru este ... (vezi toată discuția)