avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Caen redactare contracte auto completare formulare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Caen redactare contracte auto completare formulare

Sunt traducator autorizat liber profesionist am doar cif la anaf. Facultatile de management si stiinte politice la licenta si diplomatie la masterat, cea de management nu e recunoscuta in Romania deoarece mi-a sustinut ca trebuie sa aleg doar unul din titlurile de licenta.
Am multa experienta in redactarea contractelor stas si completarea formularelor diverse. Din cauza crizei doresc sa imi ofer aceste servicii contra cost. Pe ce caen ar trebui sa ma inregistrez? Trebuie sa deschid un PFA la registrul comertului? Ce acte imi trebuie?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: btstan , utilizator 04:03, 28 Decembrie 2020
CAEN 8219 [ link extern ] /

PFA / II / SRL. Acte: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - servicii administrative scorus69 scorus69 Buna ziua se poate deschide un PFA de depunere acte in numele unor persoane juridice la ONRC in baza unei delegatii sau procuri ? -daca da ce cod caen ... (vezi toată discuția)
Diferenta mastere anad44 anad44 Care este diferenta intre masterul la Administrarea Relaţiilor Publice şi Asistenţă Managerială (facultatea de administrare a afacerilor,UB ... (vezi toată discuția)
Masterat ssm Tudorcirco Tudorcirco As vrea sa cer o părere despre masteratul in SSM . Daca merita făcut sau sa urmez un curs de SSM și dacă m-ar ajuta mai mult masteratul făcut la ... (vezi toată discuția)