avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna seara! Am o nelămurire cu privire la acordarea ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna seara! Am o nelămurire cu privire la acordarea zilelor ...

Buna seara! Am o nelămurire cu privire la acordarea zilelor libere conform 147/2020. Eu lucrez in mediul privat iar sotul meu la sta, MAI. Îndeplinim conditiile?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am o nelămurire privind legea 147 /2020...daca eu ... Kris83 Kris83 Buna ziua ,am o nelămurire privind legea 147 /2020...daca eu sunt cadru medical ,sotul lucreaza la privat ,de ce nu primesc bani pentru orele libere care ... (vezi toată discuția)
Buna seara, prezint urmatoarea situatie: eu (mama) lucrez in ... Emilia Mariana Emilia Mariana Buna seara, Prezint urmatoarea situatie: eu (mama) lucrez in sistemul medical de stat,copilul meu are cursurile suspendate la scoala,sotul lucreaza in sistem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o nelamurire legat de legea 19/2020 . completare ... Valy9 Valy9 Bună ziua! Am o nelamurire legat de legea 19/2020 . Completare cu oug 147/2020. Eu lucrez la stat in Asistenta medicala, iar soția in privat tot in domeniul ... (vezi toată discuția)