avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Strangere de fonduri ce urmeaza apoi sa fie donate ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Strangere de fonduri ce urmeaza apoi sa fie donate unui camin de copii

Cum procedezi , in conditii legale , daca ai infiintat un ONG si doresti sa faci o strangere de fonduri ce urmeaza apoi sa fie donata unui camin de copii ?
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 22:19, 3 Martie 2021
Donatia in bani o faceti prin contract de donatie (incheiat la notar) catre acea institutie iar banii ii virati prin contul bancar al ong.
Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sub 25.000 lei contractul nu e nevoie sa fie autentificat notarial. Nici cel prin care ca ONG primesti donatii, nici cel prin care apoi donezi sumele adunate catre acel beneficiar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem muta banii si bunurile intre 2 ong-uri? eudia eudia Buna ziua! Un ONG cu obiectul de activitate educatie pt tineri, vrea sa si-l schimbe si sa transfere toate bunurile si banii obtinuti catre un nou ONG cu ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri ong Ioana1707 Ioana1707 Buna ziua! In vara anului 2018 am infiintat o asociatie (ONG) pt a aduna cei 2% pentru copii mei cu handicap grav, deci anul trecut a fost primul an in care ... (vezi toată discuția)
Strangere de fonduri in nume propriu Georghita Georghita As putea strange niste fonduri personal pentru tatal meu bolnav de cancer ca sa-l pot duce in strainatate la analize si un eventual tratament? M-as duce pe la ... (vezi toată discuția)