avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Mama mea girat cu apar ptr societatea la care lucra,nu asemnat contractele de credit deci nici nu stia sumala notar nu i s-a spus nimic.Acum dna nu a platit si banca vrea sa execute apart,dar as vrea sa precizez ca mai sunt2giranti pe care nu i.a contactat nimeni iar societatea nu a fost controlata niciodata atata timp cat nu au nici bilaturile la zi as vrea sa intreb ce pot face pe cale legala,va multumesc din suflet,Oana
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:24, 26 Decembrie 2009
Nu are importanta cati giranti sunt! Banca poate decide sa execute numai pe unii dintre giranti , urmand ca cei executati sa se indrepte impotriva debitorului rau platnic pentru recuperarea banilor! (asta in cazul fericit in care mai au ce recupera)
Daca aveti suspiciuni cu privire la corectitudinea acordarii acelui credit catre societatea la care lucra mama dvs puteti face sesizare la politie !
Banca,pana la acoperirea integrala a debitului,se poate indrepta impotriva,oricaruia sau a oricarora dintre giranti.Acestia pentru a se dezdauna ,la randul lor,au posibilitatea sa se indrepte prin actiune/actiuni civila(e) impotriva debitorului pentru care au girat.
Orice ilegalitate comisa sau pe care credeti si ii puteti demonstra caracterul ei ilicit,este bine sa o aduceti la cunostinta organelor in drept si mai ales atunci cand aceasta ar putea constitui o proba intr-un eventual proces sau intr-o eventuala cercetare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant banca. Popop Popop In 2005 am mers de girant pentru cineva care a luat un imprumut de la banca. Respectivul a platit ratele un timp, dar apoi s-a oprit (nu stiu cand a platit ... (vezi toată discuția)
Neplata ratei la banca jean59 jean59 O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)
Apartament girat Monalina Monalina Buna ziua! Sunt unul dintre cei tei giranti care au garantat cu un apartament pentru plata unei datorii. Eu sunt coproprietar, impreuna cu sotul al unui alt ... (vezi toată discuția)