avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am intrat duminica in tara, din Marea Britanie,si ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am intrat duminica in tara, din Marea Britanie,si desigur am ...

Am intrat duminica in tara, din Marea Britanie,si desigur am intrat in autoizolare. De azi, M.B, a iesit de pe lista restrictiilor. Pot iesi din izolare?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:41, 13 Noiembrie 2020
Sunati la DSP si ei decid ce faceti. Cred ca raspunsul va fi nu, pentru ca ati intrat intr-o perioada cind erati cu risc de infectare si trebuie sa respectati cele 14 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Izolare goplanet goplanet M-au trimis in izolare acasa, vineri se termina cele 14 zile, de luni ar trebui sa incep serviciul. Este legal sa imi ceara test covid la reîntoarcere? Eu nu ... (vezi toată discuția)
Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)