avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IMPOZIT PENTRU BUNURI DUSE LA REMAT (MASINI)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IMPOZIT PENTRU BUNURI DUSE LA REMAT (MASINI)

Buna ziua

Am radiat doua masini la REMAT. Am depus adeverintele la primarie, dar din greseala tehnica sau umana, imi apar din nou ca bunuri impozabile. Am fost din nou la primarie si mi s-a spus ca pot fi radiate doar pe ultimii 5 ani, fiind nevoita sa platesc impozit pentru niste bunuri pe care nu le mai am, inca din 2009. Ce pot face, in acest caz?
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2020
Alice2103, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alice2103 , utilizator 18:22, 16 Noiembrie 2020
Daca detineti documentele legale care atesta ca ati predat la autoritatea fiscala documentul de radiere fiscala vehiculele,sesizati oficial conducerea unitatii fiscale sa dispuna corectiile in sistem
Legal ar trebui ca la dosarul de inregistrare pe rol fiscal bun in evidenta sa fie operata radierea astfel incat sistemul sa nu mai calculeze automat obligatii la buget
Din pacate nu mai am adresa prin care am depus adeverintele de la remat, Am doar adeverintele (originale). Pot sa fiu pusa sa platesc aceste bunuri care, efectiv nu mai sunt fizic? Mi se pare un nonsens, masinile nu mai sunt, sunt casate!! Cum sa platesc impozit si penalitati pe un bun casat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere epuremarius epuremarius am dus o masina la programul rabla in 2010 printr-o procura deoare ce nu eram propietar, am facut actele de vanzare cumparare si am inscris-o la primarie dar ... (vezi toată discuția)
Scos masina de la impozit fara remat adela15 adela15 O vecina de-a mea (singura) de 85 de ani are o masina din prin 1966 care zace in curte. Ar vrea s-o scoata de la impozit fara sa o duca la Remat. Cum poate sa ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)