avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata, locuim intro zona cu case nou ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata, locuim intro zona cu case nou construite la 9 ...

Buna dimineata,
locuim intro zona cu case nou construite la 9 km de Bucuresti, langa casa noastra era un teren liber pe care persoana respectiva si-a construit acum cca 10 luni un depozit de materiale, ilegal, cu pietris, nisip, lemne, caramizi, lipite de gardul meu. Se sprijina efectiv pe gard, presiune maxima, mai are putin si cade soclul, este incredibil cat zgomot, praf, mizerie, geamurile mele fiind la 1 m de gard, cu vedere in directia aceea.
Este absolut incredibil....nu stiu cui sa ma adresez!
Multumesc mult, astept raspunsul dvs
C. Mirea
Cel mai recent răspuns: Christina61 , utilizator 09:37, 17 Noiembrie 2020
Puteti sa începeți cu sesizări scrise pe la toate instituțiile cu atribuții de control gardă de mediu,inspectoratul de stat în construcții,primăria locală etc.Dupa ce primiti ceva răspunsuri căutați un av si căutați o soluție legală (Daca exista).
Multumesc foarte mult, exista solutie legala?
Aveti cunostinta? in afara de amenda, se mai poate face ceva, este inadmisibil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe ... Euroinvest Euroinvest Buna seara. Va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe care am trait-o zilele trecute numai. La vecinii mei ,de langa casa mea,s-a produs un incendiu ... (vezi toată discuția)
Parc auto de masini grele al primariei langa casa mea kamira7 kamira7 Buna dimineata. Scriu acest mesaj la ora asta intrucat primul camion al Primariei pleca de langa casa mea la 5.30.#-o Primaria a amplasat parcul de masini ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)