avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua. Fiul meu, confirmat pozitiv, cu simptome ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua. Fiul meu, confirmat pozitiv, cu simptome ușoare, ...

Bună ziua. Fiul meu, confirmat pozitiv, cu simptome ușoare, izolat la domiciliu 14 zile, în legătură cu medicul de familie, totul conform protocolului. La terminarea perioadei de izolare are nevoie de o adeverința de la medicul de familie, ceruta pentru reluarea activității ( arbitru de fotbal). Medicul vde familie refuza categoric. Ce putem face?!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:52, 17 Noiembrie 2020
Nu are voie încă 10 zile, asa e protocolul, trebuie sa stea izolat și cu masca. Medicul de familie are dreptate.

Kemenes Gyongyike a scris:

Bună ziua. Fiul meu, confirmat pozitiv, cu simptome ușoare, izolat la domiciliu 14 zile, în legătură cu medicul de familie, totul conform protocolului. La terminarea perioadei de izolare are nevoie de o adeverința de la medicul de familie, ceruta pentru reluarea activității ( arbitru de fotbal). Medicul vde familie refuza categoric. Ce putem face?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)
Test pozitiv dupa 14 zile de izolare Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Buna ziua! Un membru al familiei a fost pozitiv, a stat 14 zile in carantina acasa, la iesire i s-a cerut test negativ pentru intoarcerea la munca, dar la ... (vezi toată discuția)