avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata pensie alimentara. Tatal unui copil va trebui sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata pensie alimentara. Tatal unui copil va trebui sa plateasca ...

Plata pensie alimentara.
Tatal unui copil va trebui sa plateasca pensie alimentara. Acesta are salariul net 3200 lei. Din cate stiu tatal trebuie sa plateasca aproximativ 800lei. Cum se calculeaza aceasta suma daca tatal plateste rata apartamentului 1250 lei, intretinere 300 lei, facturi utilitati 300 lei.
Fara mancare,haine si sanatate tatal cheltuie 1850 lei. Se scad cheltuielile din salariul net?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:08, 19 Noiembrie 2020
Teoretic se poate solicita in instanța plata pensiei în natură dar e greu de spus dacă instanța va considera acest lucru că fiind in interesul minorului.Daca aveati venituri de câteva mii de euro sau mai mult se putea pune problema ca suma cuvenită ca pensie
ar excede nevoilor normale ale copilulu iar mama ar ramane cu restul dar asa ...
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt divorțat prin acord de mediere și platesc o ... Florin.... Florin.... Buna ziua sunt divorțat prin acord de mediere și platesc o pensie de întreținere de 550 de lei fosta sotie dorește să ceară majorarea pensiei deoarece ... (vezi toată discuția)
Apartament monicamarcu monicamarcu Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare. Recent sotul meu a achizitionat un apartament prin credit ipotecar, pentru care eu sunt garant ... (vezi toată discuția)
Stabilire pensie alimentara cristina_lus cristina_lus Daca tatal are un salar 900 lei rata la banca de 200 pt un credit achizitionat nu mia de el in timpul casatoriei si mama un salar de 1600 dupa divort cat ... (vezi toată discuția)