avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nesemnarea contractului de studii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nesemnarea contractului de studii

Daca m-am inscris la masterat si am fost admis la buget dar nu am semnat contractul de studii si nu am fost prezent la niciun curs din cadrul facultatii pierd un an finantat de la buget? Daca nu am facut niciun demers pentru a ma retrage de la studii in primul an, e legal sa ma treaca sa repet anul cu obligativitatea platii taxei de scolarizare?

Alte discuții în legătură

Retragere dosar facultate. Mr.Yodda Mr.Yodda As dori sa imi retrag dosarul de la facultatea la care m-am inscris. Eu dupa ce mi-am depus dosarul nu m-am mai dus la facultate(din cauza unor probleme ... (vezi toată discuția)
Dreptul la ani de studiu de la buget alex_bugsy alex_bugsy In anul 2003 am fost inscris la facultatea de sport in urma rezultatelor sportive.Din motive personale nu m-am prezentat la nici un curs si nici un examen. As ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar facultate shadowW shadowW :(Buna. Am fost admisa la o facultate,la buget,am semnat contractul, dar nu mi-a placut si dupa 2 luni(adica la sfarsitul lui noiembrie mi-am retras dosarul) ... (vezi toată discuția)