avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o intrebare, am postat o gluma cu fotografie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o intrebare, am postat o gluma cu fotografie intr-un grup ...

Am o intrebare, am postat o gluma cu fotografie intr-un grup de facebook fotografia era cu hitler momentan sunt in spania mama mea a primit apel de la politie cum ca mi s-a facut dosar penal pentru fotografia acceia urcata acum intrebarea mea este ce patesc ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:06, 19 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
ramane de vazut daca si de ce va faceti vinovat
ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ
privind interzicerea organizaţiilor, simbolurilor şi faptelor cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii şi de crime de război"

[ link extern ]
[ link extern ]

probabil ca se va lasa cu amenda contraventinala
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
gi-jane2, moderator
Domnule daca am suspendare se risca? imi ridica si merg la zdup ?
nu cred

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor, am si eu o geaca second hand oarecum de armata, ... VladWalker VladWalker Buna ziua tuturor, Am si eu o geaca de iarna second hand oarecum de armata, unde am comandat recent niste epoleti din cel deal Doilea Razboi Mondial, unde ... (vezi toată discuția)
Folosirea in online a semnelor naziste andrei0290 andrei0290 Buna ziua, activez in domeniul entertaiment si as dori sa va intreb cat de permisiva este legislatia la folosirea insemnelor naziste. De exemplu am inteles ... (vezi toată discuția)
Tatuaje Buna ziua. Vreau sa imi fac un tatuaj cu o svastica si vulturul german care aparea pe stema nazista? Este impotriva legii, ma refer la vreo lege din codul ... (vezi toată discuția)