avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere platite parinti Buna ziua! As dori sa ma ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere platite parinti Buna ziua! As dori sa ma lamuriti ...

Zile libere platite parinti
Buna ziua!
As dori sa ma lamuriti si pe mine referitor la urmatoarea situatie: un parinte poate solicita zile libere platite pt supravegherea copilului daca celalat parinte este in telemunca si care este baza legala?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: buiavasi , utilizator 09:59, 20 Noiembrie 2020
raspunsul este afirmativ ... OUG 147/2020 .
as dori sa imi precizati expres art din oug 142, pt ca nu se regaseste in continutul acesteia clar stipulata aceasta situatie, iar raspunsurile primite pe forumurile de RU sunt negative.Intre timp a aparut si oug 182 care modifica si completeaza oug 142.Am nevoie de baza legala unde se stipuleaza foarte clar daca da sau nu, din ce a fost adoptat pana acum nu reiese clar acest lucru.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pe perioada vacantei intersemestriale din februarie ... monica100 monica100 Buna ziua! Pe perioada vacantei intersemestriale din februarie 2021 se pot acorda zile libere pentru supraveghere copil sau desfasurarea activitatii parintelui ... (vezi toată discuția)
Zile libere - oug 147/2020, incepand cu 9 noiembrie Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Incepand cu 9 Noiembrie, se mai pot acorda zile libere pentru parinti in baza OUG 147/2020? Intrebarea vine deoarece s-au inchis scolile prin Ordin 5972, iar ... (vezi toată discuția)
Cererea pt zile libere platita pt supravegherea copiilor sub ... cornel99 cornel99 Cererea pt zile libere platita pt supravegherea copiilor sub 12 ani este aceasi ca anexa 1 si 2 de pe saitul min.muncii sau este altul? (vezi toată discuția)