avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Pe perioada vacantei intersemestriale din ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Pe perioada vacantei intersemestriale din februarie ...

Buna ziua! Pe perioada vacantei intersemestriale din februarie 2021 se pot acorda zile libere pentru supraveghere copil sau desfasurarea activitatii parintelui prin telemunca? Fiind pandemie si pe perioada vacantei (nu doar pe perioada scolii), e clar ca nu ai cu cine lasa copilul acasa si atunci logic ar fi sa fie valabila legea si pe perioada vacantei scolare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:08, 10 Ianuarie 2021
Buna seara
Nu se acorda zile libere pe durata vacantelor scolare in baza OUG 147/2020.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sotul meu a solicitat ramanerea acasa pentru supravegherea ... rluciana rluciana Buna ziua! Sotul meu a solicitat ramanerea acasa pentru supravegherea copilului nostru de 4 ani incepand cu 20.10 2020 eu fiind nevoita sa fiu prezenta la ... (vezi toată discuția)
Oug 30/18.03.2020 Anca Naty Anca Naty Pe perioada vacantei ce posibilitate are o familie monoparentala sa ramana acasa pentru a supraveghea copilul minor? (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 nu se aplica si pe durata vacantei copiilor. ce facem cu copiii in timpul vacantei? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Prin HG nr. 217/2020, s-a stabilit că nu se consideră zile lucrătoare pentru care se pot acorda zile libere plătite, zilele lucrătoare din ... (vezi toată discuția)