avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un titlu de plata ANRP problematic, refuz plata. In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un titlu de plata ANRP problematic, refuz plata. In mai 2020, ...

Buna ziua - un titlu de plata ANRP problematic. In mai 2020, am avut o eroare materiala (numele beneficiarului) si a fost nevoie de trimiterea eratei, etc. Totul s-a desfasurat lung dar fara probleme, am primit noul titlu (alt nr., insa inteleg citind legea ca ramane acelasi nr.recipsa consemnare) pe 29.06. Am fost abia azi la banca, iar la banca am intampinat probleme. Banca incearca sa ia legatura cu ANRP (nu au reusit) pentru o confirmare. Mie mi se pare deplasat, avand in vedere ca erata trebuia sa fie din mai-iunie in posesia bancii si nr. de consemnare acelasi. Ni s-a refuzat retragerea banilor fara a ni se comunica exact de ce, cu mentiunea ca "vom fi sunati noi luni". Pe ministerul finantelor, titlul NOU nu apare ca fiind platit, insa ei mi-au confirmat ca asta nu este o problema si banii sunt pregatiti pentru a fi retrasi de la CEC bank. As dori o parere, va rog, ce se intampla? Singura mea explicatie este ca banca nu este in posesia eratei, ar mai fi un alt motiv pentru care au nevoie de o confirmare ANRP? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara ! am de ridicat o suma de bani, din urma despăgubirilor ... Emiliam90 Emiliam90 Buna seara ! Am de ridicat o suma de bani, din urma despăgubirilor celor deportați din Bulgaria. Titlurile de plată au fost emise de către cei de la ANRP, ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii dintr un depozit cec bank Steluta diaconu Steluta diaconu Unde trebuie sa ma adresez dupa ce am aflat ca au disparut banii dintr un depozit cec bank la care eram imputernicit, titular fiind mama mea care a decedat. ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata de la ministerul finantelor ptr titlu de la anrp betty_dumy betty_dumy Buna ziua. in data de 11 Mai 2015 tatal meu a primit titlu de plata de la Anrp . Pe situl ministerului finantelor apare ca Ministerul a efectuat plata ptr ... (vezi toată discuția)