avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! Am de ridicat o suma de bani, din urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! Am de ridicat o suma de bani, din urma despăgubirilor ...

Buna seara !
Am de ridicat o suma de bani, din urma despăgubirilor celor deportați din Bulgaria. Titlurile de plată au fost emise de către cei de la ANRP, doar ca exista mai mulți moștenitori. În urma discuțiilor cu cei de la CEC Bank, se pare ca toata suma trebuie ridicata integral, doar ca ceilalți mostenitorii nu doresc sa imputerniceasca o singura persoana, ori sa ne prezentam toți la banca. Credeți ca exista vreo soluție pentru a ne ridica fiecare banii? Poate se pot emite alte titluri pe numele fiecăruia moștenitor?
titlurile de plata au fost emise pe numele unui defunct sau direct pe numele tuturor mostenitorilor?
Buna ziua !
Pe numele tuturor moștenitorilor

MihailZC a scris:

titlurile de plata au fost emise pe numele unui defunct sau direct pe numele tuturor mostenitorilor?

Mergeti si ridicati-va fiecare partea care vi se cuvine. Daca nu exista mentiuni privind cotele cuvenite fiecaruia in titlu si sunteti cu toti rude de acelasi grad cu defunctul, vi se cuvin parti egale.
Notificati CEC Bank prin avocat si soliciti retragerea in numerar sau virament a sumelor de bani care vi se cuvin conform titlurilor de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform ... rocky rocky Buna ziua, Impreuna cu fratele meu, avem de ridicat o suma conform titlului de plata emis de ANRP. Banii au fost virati de Ministerul Finantelor, catre CEC ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri anrp cf legea 290/2004,cu ... Vero42 Vero42 Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri ANRP cf LEGEA 290/2004,cu cota de 1/3,conform documentelor din dosarul depus la ANRP, insa aceasta cota nu este ... (vezi toată discuția)
- probleme la revendicarea mostenirii - malina_alina33 malina_alina33 Buna ziua, as vrea sa va cer sfatul intr-o problema legata de o mostenire. In cauza...3 copii si mama, primesc dupa sot/tata, o suma intr-un cont ... (vezi toată discuția)