avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acum 30 terenul era intravilan in 98 se pare ca s-a ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acum 30 terenul era intravilan in 98 se pare ca s-a facut alt ...

Acum 30 terenul era intravilan in 98 se pare ca s-a facut alt Puz si a fost trecut in extravilan , pot da primaria in judecata ? Ma dezavantajeaza , l-am mostenit si vreau sa construiesc si eu o casa . Cu noua lege nici o ceapa degerata nu mai valoareaza .
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:42, 3 Decembrie 2020
doar daca gasiti ceva ilegal in Hotararea Consiliului Local. Pe motive de oportunitate nu va puteti judeca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jumatate intravilan ,jumatate extravilan lorenzo29 lorenzo29 am o parcela de 70 ari de teren ,in acte figureaza jumatate in intravilan cealalta jumatate in extravilan. eu vreau sa construiesc casa exact pe partea care ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan la drumul principal BogdanL10 BogdanL10 Buna ziua! Doresc sa achizitionez un teren extravilan intr-o comuna si as dori sa stiu daca exsta o varianta mai ieftina pentru trecerea lui in intravilan, ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)