avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Din localitatea în carantina putem călători în ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Din localitatea în carantina putem călători în alta localitate ...

Din localitatea în carantina putem călători în alta localitate în scop turistic de exemplu la munte? Și ce rubrica tre Sa bifam mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Vizita in canada Maria Bunescu Maria Bunescu Buna ziua ! Ma numesc Maria . Sant din r. Moldova , detin cetatenia Romana . In prezent ma aflu in Italia de 5 luni . Doresc sa fac o vizita in Canada. Cum ... (vezi toată discuția)
Ma pot intoarce in tara pe perioada starii de urgenta in romania? Laurentiu1222 Laurentiu1222 Buna ziua. Inca inainte de a incepe pandemia de COVID-19, mi-am luat un bilet de avion sa ajung din Regatul Unit al Marii Britanii in Romania, pentru data ... (vezi toată discuția)
Drepturi dupa casatorie pentru calatorie cetatean strain aly amy aly amy Buna, am citit multe articole in legatura cu drepturile dupa casatorie, dar unele zic ca da altele ca nu, as dori sa stiu daca un cetatean tunisian dupa ... (vezi toată discuția)