avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vizita in Canada
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vizita in Canada

Buna ziua ! Ma numesc Maria .
Sant din r. Moldova , detin cetatenia Romana . In prezent ma aflu in Italia de 5 luni . Doresc sa fac o vizita in Canada. Cum as puteao face ? Care sant posibilitatile mele de a calatori.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Maria Bunescu , utilizator 01:12, 9 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cetățenii români pot călători în Canada în scop turistic în baza pașaportului simplu electronic și a autorizației electronice de călătorie (Electronic Travel Authorization – eTA).
[ link extern ]
Buna seara!
As putea solocita ajutorul d-ra la indeplinirea eTA ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere copil nascut in italia natalia88 natalia88 buna ziua, ma numesc Natalia,mam nascut in Republica Moldova si am 2 cetatenii moldoveneasca si romana.acum 4 luni am nascut in Italia si am vrut sa intreb ... (vezi toată discuția)
Cãlãtorie in america TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Am si eu o întrebare, si anume: Am fost plecat doua luni in America (ca si turist) cu pasaport maghiar. Va rog frumos sa-mi spuneti dacă mai am ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva a contribuțiilor pentru pensie Halga Halga Buna ziua Mă numesc Georgeta Halga, și aș dori să știu care sunt documentele de identitate conform legii pentru a putea depune dosarul la Casa de ... (vezi toată discuția)