avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, Am avut un accident usor in data de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, Am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ...

Buna seara,
Am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ora 18 am recunoscut că sunt vinovat ptr ca nu am respectat distanța ,cel din fata a franat si eu l am lovit în spate.
Am tras pe dreapta si am vb cu șoferul si am decis sa mergem la biroul de tamponari unde nu era nimeni ,atunci am decis de comun acord sa semnam amiabilă in care sa specificat toate aspectele ,mentionez ca viteza a fost in jur de 30 km ,mașinile sunt avariate doar ffff putin la mine spoiler la el doar bara spate un pic varianta..
Am întrebat dacă totul este in regula si au zis ca da sa menționat în amiabilă si ca nu sunt victime .
Astăzi 22.11.2020 ma suna poliția ca doamna din dreapta sa prezentat la spital la ora 0.15 ca acuza dureri la cap,m am întâlnit cu ei si mi au suspendat permisul ptr perioada cat se cercetează ptr ca sa deschis dosar penal.
Am dovada pana in data de 7.12.2020 stie cineva daca cu perioada asta de stare alertă daca se prelungește automat cu 90 zile?
Asa mi-a zis polițistul ca si daca nu cer o altă dovada se prelungește automat.
Cat poate dura un proces si in cat timp imi pot recupera permisul?
Am vb si cu ,,victima "care a zis ca este bine mersi acasa si ca ea nu a vrut sa imi faca rau dar a facut un atac de panică.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2020
Cornel Cornel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Cornel , utilizator 16:35, 23 Noiembrie 2020
Vi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie? ce infractiune s-a retinut? vatamare corporala din culpa sau parasirea locului accidentului? sau amandoua?
Dovada cu drept de circulatie, eu nu am parasit locul accidentului am facut amiabila
Daca persoana respectiva a suferit vatamari, nu se putea face amiabila, din acest considerent v-am intrebat.
Daca dovada este cu drept de circulatie, s-a retinut vatamare corporala din culpa. Intr-adevar, in aceasta perioada se prelungeste automat.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Mulțumesc pentru raspuns,accidentul a fost fff usor nu a patit nimic nimeni doamna a si declarat ca a facut atac de panica cu toate astea ea dupa 6 ore sa dus la spital.Este nentionat si in amiabila ca nu sunt victime nu are nici măcar o zgarietura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima in accident cu dosar penal dinu01 dinu01 Buna ziua, Acum o luna si ceva mergand cu motocicleta pe un drum european, la un moment dat din dreapta, iese o autoutilitara care face stanga, si din care ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare catre dvs. Am avut un accident rutier, doream sa ies din parcare, in fata parcarii, erau masini stationate ingreunand ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am și eu o întrebare. am avut un accident rutier ... albert2001 albert2001 Bună seara, am și eu o întrebare. Am avut un accident rutier cu victimă, povestea e mai lunga dar o sa fac un rezumat. Am făcut un accident cu o femeie ... (vezi toată discuția)