avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum pot recupera codul de inregistrare fiscala de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum pot recupera codul de inregistrare fiscala de la MFP ca sa ma inscriu in SPV?

Sunt persoana fizica. Cum pot recupera codul de inregistrare fiscala de la MFP ca sa ma inscriu in SPV la ANAF? Nu gasesc plicul. Va multumesc,
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:03, 24 Noiembrie 2020
Cautati daca aveti prin casa o decize de impunere mai veche primita de la ei si luati de pe ea numarul cerut in aplicatie. Daca nu, sunati la ei pentru ajutor.
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala înregistrare în spv Iulia Feher Iulia Feher Buna seara, am facut o greseala in momentul înregistrării în SPV,nu am tinut cont ca e nevoie de acel număr de înregistrare care se da , adică nu am ... (vezi toată discuția)
Înregistrarea în spv ca persoana fizica Laaur Laaur Buna ziua, Cum mă pot înregistra în SPV, că persoana fizica, am văzut că îmi cere număr document, dar nu am primit nimic de la ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)