avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua a-și dori o adeverință de venit pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua a-și dori o adeverință de venit pe ultimele 3 luni ...

Buna ziua a-și dori o adeverință de venit pe ultimele 3 luni pe membru de familie
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 15:42, 24 Noiembrie 2020
Și credeți că se eliberează pe forum?
incercati la Agenția Națională de Administrare Fiscală
Daca doriti o adeverinta de venit online de la ANAF, trebuie sa va inregistrati in SPV, intrati pe site-ul ANAf, si aflati acolo procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele care pot fi transmise prin spațiul privat virtual spv pentru o pj? ileanamoanta ileanamoanta Certificatul de atestare fiscală PJ poate fi obţinut și online? Care sunt documentele care pot fi transmise prin Spațiul privat virtual ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. ... victormac victormac Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. Acesta îmi cere înregistrarea contractului la ANAF pentru al putea deconta chiria. ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata Mihai.G Mihai.G Buna seara, M-am angajat de curand si am primit un contract de munca pe perioada determinata de 3 luni.De la resurse umane mi-au spus ca acesta perioada ... (vezi toată discuția)