avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca o persoana fizica este in somaj tehnic poate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca o persoana fizica este in somaj tehnic poate realiza venituri ...

Daca o persoana fizica este in somaj tehnic poate realiza venituri din activitati independente ( ex .intrermediere asigurari)? Este afectata indemnizatia de somaj , risca sa fie obligata la returnarea indemnizatiei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 24 Noiembrie 2020
In opinia mea, poate realiza venituri din activitati independente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din alte activitati in timpul concediului de risc maternal mihateo mihateo Buna seara, Ma aflu in concediu de risc maternal din luna a treia de sarcina aproximativ. Dupa ce voi termina concediul de risc voi intra in concediul ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa restitui indemnizatia crestere copil fiindca aveam contract de mandat cu o firma de asigurari alina_mirela00 alina_mirela00 buna ziua. am nevoie de niste indrumari si sfaturi va rog. in august 2010 am nascut un baietel , iar din octombrie 2010 -august 2012 am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Ce cotizatii se mai platesc la pfa? soarebv soarebv Buna ziua: As avea cateva intrebari: 1. se mai plateste cota la CASS din PFA? (Activitati de servici) 2. La CAS? 3 Somaj? 4.Pensi? 5. se pot face ceva ... (vezi toată discuția)