avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am fost testată pozitiv cu covid și acum sunt in CM. ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am fost testată pozitiv cu covid și acum sunt in CM. Am poprire ...

Am fost testată pozitiv cu covid și acum sunt in CM. Am poprire pe salariu. Întrebarea este dacă și în aceasta perioada, angajatorul îmi mai reține din salariu ?

Alte discuții în legătură

Buna, sunt titular al pfa. cum pot beneficia de cm (covid). platesc contributii cass, dar nu am ... vitasea77md vitasea77md Buna, sunt titular al PFA. Platesc contributii CASS, dar nu am contract incheat cu CNAS pentru concedii medicale(CM) si indemnizatii. Din data ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajat la o institutie de stat incepind cu data ... seaman64 seaman64 Buna ziua. Sunt angajat la o institutie de stat incepind cu data de 01.08.2022 si pe data de 08.08.2022 am fost testat si depistat pozitiv cu virusul covid ... (vezi toată discuția)
Detin o pfa si am fost testat pozitiv cu covid. mirela.onciu mirela.onciu Detin o PFA si am fost testat pozitiv cu COVID. Am dreptul la concediul medical? In D112 al ales sa contribui la CASS cu baza de 6*salariu. (vezi toată discuția)