avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... OUG 163/2020 si cetatenii romani cu domiciliul in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

OUG 163/2020 si cetatenii romani cu domiciliul in strainatate ...

OUG 163/2020 si cetatenii romani cu domiciliul in strainatate
Cel mai recent răspuns: 1dragon6 , utilizator 17:22, 28 Noiembrie 2020
Si cetatenii romani cu domiciliul in strainatate beneficiaza de prevederile OUG 163/2020.
Am trimis prin mandatar procura cu apostila eu avind domiciliul in SUA si raspunsul casei de pensii Brasov a fost de a respinge cererea mandatarului pe motiv ca nu am domiciliul in Romania declarind ca procura este valabila. Am facut deja petitii la CNPP si Ministerul Muncii pentru a reglementa aceasta situatie. Nu este nimic in continutul OUG 163/2020 care sa impuna rezidenta in Romania, nici in modelul de contract din Anexa 1. Voi vedea ce raspunsuri primesc de la CNPP si Ministerul Muncii in termen de 30 de zile. Mai mult consiliera unui senator din comisia senatoriala pentru romanii din diaspora a confirmat cerinta de rezidenta in Romania fara a putea arata sursa in OUG (poate din nestiinta) ca urmare a demersului meu la aceasta comisie. Care este sursa acestui abuz, nestiinta sau placerea de a pune piedici fara justificare ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020
1dragon6, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde este cerinta de a avea rezidenta in romania pentru a cumpara ... 1dragon6 1dragon6 Unde este cerinta de a avea rezidenta in Romania pentru a cumpara vechime la pensie (buletin de identitate) identificata in OUG 163/2020 ? Cetatean roman cu ... (vezi toată discuția)
Procura cu apostila din sua infojuridic infojuridic Buna ziua, Un caz in care vanzatorul are o procura cu apostila din SUA. Articolele sunt din legea notarilor 36/1995. Pe mine ma intereseaza daca: - ... (vezi toată discuția)
Intrebare recuperare cetatenie deathmonk deathmonk As dor si eu sa stiu pentru recuperarea cetatenie ce trebuie facut (vezi toată discuția)