avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cheltuieli eligibile microgranturi 2000 euro
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cheltuieli eligibile microgranturi 2000 euro

Salut. Firma mea a primit acceptul pentru micrograntul de 2000 de euro.
Printre cheltuielile eligibile intra si cheltuieli privind plata datoriilor către bugetul statului din ce vad. Se poate considera ca si impozitul pe dividende intra la acest capitol?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: m24stoica , utilizator 00:34, 9 Decembrie 2020
Da. Printre cheltuielile eligibile se numara si orice impozit sau taxa la bugetul de stat.
Salut...cum ai aflat ca ai fost acceptat ??ti-au bagat si banii??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
am primit email de la aplicatie. banii au fost bagati la 2 zile dupa ce s-a semnat contractul. Am aflat intre timp ca impozitul pe dividente NU intra la categoria cheltuielilor eligibile. Doar impozitul pe micro
De unde ati aflat ca impozitul pe dividende nu intra ? Eu am intrebat la Agentia Constanta si mi s-a raspuns pe e-mail ca toate datoriile la bugetul de stat intra. Pana la urma, cand platesti la stat, majoritatea impozitelor intra in contul unic, asa ca nici nu e logic ca unele impozite sa fie eligibile si altele nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt beneficiarul unui microgrant. ronom65 ronom65 Bună ziua Sunt beneficiarul unui microgrant. Aș dori să știu dacă cheltuielile cu amenajarea biroului de lucru respectiv achiziția de mobilier, laptop, ... (vezi toată discuția)
Pot achita un credit ifn folosind microgranul de 2000 de euro ... Margacc Margacc Pot achita un credit IFN folosind microgranul de 2000 de euro primit de la guvern? (vezi toată discuția)
Sunt pfa cu norma de venit. am primit microgranturile. mdmilan mdmilan Buna seara, Sunt PFA cu norma de venit. Am primit microgranturile de 2.000 de euro. Conform OUG 130/2020, art. 7 al. h) cheltuieli privind plata ... (vezi toată discuția)