avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara

Am o problema legata de un anume executor judecatoresc care a pus sechestru pe o garsoniera pe care o detin pentru a nu o putea vinde.Asta desi eu le am trimis copie dupa sumele restante catre asociatia de locatari a imobilului in care se afla garsoniera.
Cu stupoare mi au transmis ca am de plata suma de aproape 8000 de lei in ciuda faptului ca eu am achitata la zi intretinerea.Mai mult decat atat cererea pentru incuvintarile executarilor silite au fost facute de catre asociatie imediat dupa ce eu am efectuat plata sumelor restante.
Este posibil asa ceva?Sa fiu silit sa mai platesc inca odata sumele deja platite?Am facut plangere executorului judecatoresc dar nu s a rezolvat nimic.
Le am cerut detalii legate de hotararile pentru incuviintarea executarilor silite, datile la care acestea au fost pronuntate si sumele pentru care s au dat si au refuzat sa mi le transmita.
Am facut cerere ptr anularea executarilor la tribunal unde s a judecat in liipsa mea fara ca eu sa primesc citatie, am pierdut si am fost obligat sa platesc cheltuieli de judecata asociatiei in valoare de 2000 de lei.Am facut recurs la Tribunalul Bucuresti dar pana in prezent nu am primit nici o citatie cu toate ca dosarul apare pe portaljust.ro dar nu se precizeaza nici un termen.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2020
erhabe, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:37, 26 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa apelati la avocat pentru a va studia dosarul si situatia juridica.
Este posibil sa fie ceva in neregula sau ceva ce nu intelegeti.
Este bine sa stiti ca in cazul în care castigati procesul va fi obligata asociatia sa va plătească avocatul si sa va recuperați banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somație imobiliară Stefan.Anișoara Stefan.Anișoara Am primit de curând o somație imobiliară care sună așa: \"Având în vedere că cererea de executare silită formulată de creditorul urmăritor ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cerere pt incuviintare depusa la mai multe judecatorii MihaelaZburatura MihaelaZburatura Buna ziua, As dori sa va adresez o intrebare. In 2010 am cerut un credit de la o banca. Acesta mi s-a acordat, am platit o perioada de cateva luni ratele ... (vezi toată discuția)
Executare silita/ sechestru pe automobil silviadumitrescu silviadumitrescu Buna seara, va rog ajutati-ma sa inteleg cum un executor judecatoresc imi poate pune sechestru pe masina daca: dosarul nu exista pe portal, nu exista nici o ... (vezi toată discuția)