avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Termen de eliberare autorizatie transport in regim ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Termen de eliberare autorizatie transport in regim taxi?

Buna dimineata ! Intrebare pentru cine are un raspuns . E normal sa astepti de pe 25 octombrie pana pe 14 ianuarie ca sa se elibereze autorizatia transport in regim taxi?
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa taxi poate angaja pf? celestin celestin intrebarea a mai fost adresata pana acum, si din discutiile pe forum , nu se intelege daca o persoana fizica autorizata taxi poate angaja alta persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde o licenta de taxi daca este pfa? StingaciuF StingaciuF Buna seara!Avem si noi o dilema.Vrem sa cumparam o licenta de taxi de la un vecin insa licenta este pfa.Este posibila cumpararea?Si cum se procedeaza?Ce acte ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat pentru că am avut autorizația de taxi în copie conformă cu originalul. am temei legal să fac plângere contravențională? Ivan Gheorghita Ivan Gheorghita Astăzi am luat o amenda pe taxi ca nu am avut autorizația de taxi în original am avut copie pe care era stampila firmei și conform cu originalul ... (vezi toată discuția)