avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este normal pentru o garsoniera sa platesc 48 lei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este normal pentru o garsoniera sa platesc 48 lei salariu adm ...

Este normal pentru o garsoniera sa platesc 48 lei salariu adm + 19.08 taxe juridice + 25 curatenie un total de 90 de lei cum este posibil sa platesc mai mult salari de consumul de apa pe garsonera unde pot sa fac reclamatie?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 17:20, 2 Decembrie 2020
Taxe juridice pentru ce ?
Conform disp L nr 196.2018 proprietarii de bunuri imobile detin obligatia sa achite lunar c/v costuri intretinere lunara afisata in lista de intretinere
In termen de 10 zile de la afisare aveti dreptul sa contestati la presedinteled e asociatie valoarea impusa in lista de intretinere lunara
Presedintele de asociatie are obligatia legala sa raspunda la contestatie in termen de 10 zile
ynocennta
Sa presupunem ca ne adresam si presedintelui pentru ca nici macar nu raspunde la petitie si comitetului executiv / comisiei de cenzori asa cum se precizeaza in legea nr 196 / 2018 care la ranul lor nici acestia nu raspund .
Te adresezi asa cum de multe ori sugerati sa apelezi la serviciul specializat din primarie si acestia ce fac ? de cele mai multe ori musamalizeaza / cauta fel si fel de chichice pentru acoperirea si neluarea masurilor prevazute de lege , sau iti sugereaza adresarea instantelor de judecata !
Intrebare :
- puteti preciza ce masuri se pot lua impotriva acestora care nu aplica legea ?
Multumesc
Pentru punerea in aplicare a hotărârilor judecătorești se poate apela la un Executor judecătoresc.
Nerespectarea acestora se pedepsește conform Codului penal
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul președintelui de bloc. În baza cărei legi se fixează ... costel5 costel5 Salariul președintelui de bloc. În baza cărei legi se fixează salariul președintelui de asociație proprietari (bloc)? N ar trebui votat de către ... (vezi toată discuția)
Convocator ședința adunarea generală a proprietarilor Dragos248 Dragos248 Buna ziua, convocatorul ședinței de adunare generală a proprietarilor a fost transmis via mediu informare Watap, pe grupul blocului din asociația de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cota de intretinere a fost adăugată si contravaloarea ... ozanaa ozanaa Buna ziua, In cota de intretinere a fost adăugată si contravaloarea amenzii primite de președintele asociației de locatari (amenda primită pt ca nu a ... (vezi toată discuția)