avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

Bună ziua!
Astăzi am fost la cumpărături cu, copilul în căruț, într un magazin de bricolaj, am luat mai multe produse și le-am pus în geanta și în tava de jos a carutului. La ieșire am plătit doar produsele din mana și ce mai era în tava carutului, nu și cele din geanta. M-au oprit paznicii, au chemat politia, bineînțeles ca eu din primul moment am recunoscut acele produse și am declarat ca doresc sa le cumpăr, sa le plătesc, în valoare de 260 RON, ceea ce am și făcut la final, politia a făcut un proces verbal și urmează sa ma cheme zilele viitoare la audieri din ce am înțeles, or sa ma sune dânșii.
Întrebarea mea este : la ce sa ma aștept, cum se încadrează fapta mea ca să citesc și eu articolul de lege, orice sfat este bine venit, precizez ca nu am cazier, este prima oara când se întâmplă asa ceva.
Va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2020
Razvan123456, utilizator
Cel mai recent răspuns: Razvan123456 , utilizator 02:03, 22 Decembrie 2020
Va mulțumesc pentru răspuns, asta sper și eu, să nu fiu afectat pe viitor, cred ca sigur o sa primesc o amenda și din cate vad sunt destul de mari.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, este clara situatia cu intenția dvs. dar aveti sanse bune sa scăpați de cazier.


Bună ziua
În data de 27.11.2020 Am fost implicat într-un accident de circulație în care a rezultat vătămare corporală a unei persoane.
Am fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0.10.
Am fost la spitalul județean unde mi s au recoltat 2 probe de sânge la interval de 2 ore.
Până aici nicio problemă.
Problema a apărut atunci când asistentul care mi a recoltat probele de sânge mi a dezinfectat zona unde introdus acul cu un tampon care mirosea puternic a alcool sanitar si era de culoare albastră.
Rezultatul poate fii compromis ?
Ce pot face?
Mulțumesc
Încă aștept, nu am fost contactat de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua În data de 27.11.2020 am fost implicat într-un accident ... MARIAN JIPAMARIAN1@GMAIL.COM MARIAN JIPAMARIAN1@GMAIL.COM Bună ziua În data de 27.11.2020 Am fost implicat într-un accident de circulație în care a rezultat vătămare corporală a unei persoane. Am fost testat ... (vezi toată discuția)
Furt din hypermarket nitzu88 nitzu88 Buna seara, Am patit-o in sera asta. Am fost cu iubita mea la Carrefoure, iar aceasta a sustras in geanta niste bijuterii (in fine - bijoux-uri), de ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)