Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Tods09 
	    	Utilizator

Tods09 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 ioneliya38	                   

buna seara,am nevoie de ajutorul dumneavoastra,sotul meu lucreaza sofer pe comunitate ,cu contract la o firma din slovacia,intrebarea mea este daca perioda ... (vezi toată discuția)
	                    ioneliya38	                   

buna seara,am nevoie de ajutorul dumneavoastra,sotul meu lucreaza sofer pe comunitate ,cu contract la o firma din slovacia,intrebarea mea este daca perioda ... (vezi toată discuția)

Cristik68	                   

Care sunt documentele pe care trebuie sa le am ,unde sa le depun,ca sa imi adaug vechimea in munca din strainatate la cea din tara.Mentionez ca este vorba de ... (vezi toată discuția)
	                    Cristik68	                   

Care sunt documentele pe care trebuie sa le am ,unde sa le depun,ca sa imi adaug vechimea in munca din strainatate la cea din tara.Mentionez ca este vorba de ... (vezi toată discuția)

Gabriela Marita	                   

Bună ziua, am lucrat in Italia 13 ani și vreau să știu dacă \"scheda lavorativa\" (ex cartea de munca)este recunoscută și luată în calcul ca și ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriela Marita	                   

Bună ziua, am lucrat in Italia 13 ani și vreau să știu dacă \"scheda lavorativa\" (ex cartea de munca)este recunoscută și luată în calcul ca și ... (vezi toată discuția)