Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Alexandru19891989 
	    	Utilizator

Alexandru19891989 
	    	Utilizator	    

1. Potrivit prevederilor Codului Fiscal, în cazul în care activitatea se desfăşoară pentru mai mulţi angajatori, angajatul este obligat să declare numai angajatorului ales că locul respectiv este locul unde exercită funcţia pe care o consideră de bază.
2. Prin declararea functiei de baza la noul angajator, in afara de bonuri de masa, veti beneficia si de deducerea personala.
 Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

1. Potrivit prevederilor Codului Fiscal, în cazul în care activitatea se desfăşoară pentru mai mulţi angajatori, angajatul este obligat să declare numai angajatorului ales că locul respectiv este locul unde exercită funcţia pe care o consideră de bază.
[...]
~ final discuție ~
 iliada	                   

spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
	                    iliada	                   

spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)

bw_vision	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum sa fac:
Momentan sunt in CCC. 
Incepand cu 1 oct ma voi angaja la alt angajator (angajator B) decat cel de ... (vezi toată discuția)
	                    bw_vision	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum sa fac:
Momentan sunt in CCC. 
Incepand cu 1 oct ma voi angaja la alt angajator (angajator B) decat cel de ... (vezi toată discuția)

Joanna30	                   

Buna ziua. Am mai gasit un job, asa cum ne-a sfatuit unul din marii nostri conducatori. Problema este ca la negociere mi s-au oferit bonuri de masa pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Joanna30	                   

Buna ziua. Am mai gasit un job, asa cum ne-a sfatuit unul din marii nostri conducatori. Problema este ca la negociere mi s-au oferit bonuri de masa pentru ... (vezi toată discuția)