avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cumpărarea unui domeniu hosting
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cumpărarea unui domeniu hosting

Bună ziua, sunt srl cu activitate
In It plătitor de tva si am următoarea întrebare: in cazul cumpărării unui domeniu hosting am obligația de a depune vreo declarație fiscală privind achiziția aceasta din mediul online?
Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Palaghia , Contabil 16:13, 14 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti platitor de TVA plin (adica in conformitate cu art. 316 CF), pe langa decontul de TVA aveti obligatia intocmirii si depunerii declaratiei 390.
Daca nu sunteti deja inregistrat in scopuri de TVA sau sunteti inregistrat doar pentru operatiuni intracomunitare, pe langa D390 aveti obligatia transmiterii D301 si plata efectiva a taxei la bugetul de stat.
ATENTIE: daca NU sunteti inregistrat deloc in scopuri de TVA, sunteti OBLIGAT sa va inregistrati cel putin cf. art. 317 INAINTE de achizitia respectiva.
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
Alexandru Palaghia, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmeaza sa fac prima achizitie pe firma din ue danielstanciu danielstanciu Buna ziua, Urmeaza sa fac prima achizitie pe firma din UE, si anume o lentila foto care costa 1500 EUR. Va fi luata de pe Ebay din Germania. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)
Societate neplatitoare de tva, achizitie ue AdiP89 AdiP89 Buna ziua, O firma neplatitoare de TVA in Romania doreste sa achizitioneze un echipament din Uniunea Europeana de la o firma platitoare de TVA in Italia. ... (vezi toată discuția)