avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, Am o mare nelamurire, sunt cursant intr-o ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, Am o mare nelamurire, sunt cursant intr-o scola postliceala ...

Buna ziua,
Am o mare nelamurire, sunt cursant intr-o scola postliceala particulara, si fiind sef de clasa am adus la cunostinta directiunii cateva probleme legate de un test dat de catre un profesor. La urmatoarea ora online, profesorul m-a strigat pe nume, m-a facut de mai multe ori mincinos in ,,prezenta" online a celorlalti colegi, ca sunt lipsit de onestitate..., a inregistrat ora fara sa ma informeze si fara sa-mi ceara acordul, la ascultarea orala obliga pe cursant sa puna webcam dar fara ca el sa faca acelasi lucru, si m-a amenintat ca voi vedea eu ascultare.
E corect asa ceva ?
Ce pot face in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: A.Saul , utilizator 12:18, 2 Decembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt cursant al unei scoli postliceale, si fiind sef ... A.Saul A.Saul Buna ziua, Sunt cursant al unei scoli postliceale, si fiind sef de clasa am adus la cunostinta directiunii o problema a mai multor colegi legata de sustinerea ... (vezi toată discuția)
Obligatii fara drepturi la scoala taobao taobao Salutari ! Astazi copilul a primit la scoala urmatoarea declaratie : in conformitate cu dispozitiile din : - legea educatiei nationale nr. 1/2011, cu ... (vezi toată discuția)
Drepturile elevului Marasc Marasc Buna ziua! am si eu o intrebare.... Este posibil sa te inchida in scoala si sa nu te lase sa iesi afara in timpul pauzelor fara sa fie un cadru medical si ... (vezi toată discuția)